JOKERAN hallitus on päättänyt tukea seuraa edustavia ratsukoita. Tuki perustuu kuittia vastaan maksettavaan korvaukseen kilpailuiden lähtömaksuista. Tuki haetaan 30.11. mennessä ja jaetaan hallituksen päätöksellä (oikeus muutoksiin pidätetään) joulukuussa.
Kilpailutukia myönnetään JOKERAn jäsenille kuitteja vastaan enintään 150 €/vuosi.
Tuen saamisen edellytykset:
- ratsastaja toimittaa kuitin maksetusta lähtömaksusta
- ratsastaja toimittaa tuloksen kilpailusta
- ratsukko on saanut tuloksen kilpailusta (ei siis hylättyä suoritusta)
- ratsastaja täyttää talkoovelvoitteen.

Talkoovelvoite täyttyy kun toimihenkilöpisteitä on kertynyt vähintään 10 (tuki max 50€), seuraava porras on 15 (max 100€) ja täyden tuen (max 150€) saa 20 pisteellä. Perheenjäsenet voivat tienata toimihenkilöpisteitä myös toisilleen, jolloin talkoovelvoite on mahdollista suorittaa ihan muutamissa kisoissa porukalla.

Kilpailutukea maksetaan PELKÄSTÄÄN ilmoittautumis- ja lähtömaksuista ja SRL-maksusta. Ei siis karsina-, sähköpaikka- yms maksuista, eikä jälki-ilmoittautumismaksuista.

Tuki ei koske JOKERAn järjestämiä kilpailuita, koska niissä seuran jäsenet saavat suoraan alennuksen osallistumismaksusta.
- SM ym. mestaruuskilpailut: Hevoshullu powercup-kilpailuun, alue- ja suomenmestaruuskilpailuihin osallistuville seura maksaa lähtömaksut kokonaisuudessaan
- kansainväliset kilpailut: hallitus päättää tapauskohtaisesti

D-luvan hinnan saa takaisin saatuaan 2-tason kilpailuissa kolme hyväksyttyä suoritusta. A-luvan hinnasta saa puolet takaisin saatuaan 3-5 tason kilpailuissa kolme hyväksyttyä suoritusta. Kilpailutukea on mahdollisuus saada max 150€/ratsastaja/vuosi (sisältäen luvan ja henk.koht. mestaruusluokat). Tämän lisäksi joukkuekilpailujen osallistumismaksut seura maksaa kokonaisuudessaan.

Mikäli olet halukas edustamaan seuraa joukkuemestaruuksissa, ilmoita siitä hyvissä ajoin.