Moi kaikille,

poikkeusvuosi lähenee loppuaan. Valitettavasti monta, monta tapahtumaa on jouduttu perumaan, mm. Tallinnan ja Helsingin Horse Show:t. Myös pikkujoulujen juhlinta jää tänä vuonna väliin. Sääntömääräinen vuosikokous järjestetään etänä la 5.12. klo 18. Ilmoittautumiset Lindalle (lindameriksson82@gmail.com) viim. to 3.12., häneltä saat linkin kokoukseen liittymiseksi.

 

Hallitukseen kaivataan uutta, aktiivista jäsentä lopettavan tilalle. Ilmoittele minulle, mikäli olet kiinnostunut. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, hallitustyö Jokelan Ratsastajissa on leppoisaa mukavassa seurassa! Ilmoittele minulle tai Lindalle, mikäli olet kiinnostunut.

 

Valmennus-, kilpailu- ja luentotuet maksetaan joulukuussa kuitteja vastaan. Toimita kuitit minulle 13.12. mennessä nicola@elisanet.fi.

Mikäli olet vaihtamassa seuraa tai et muusta syystä halua jatkaa JOKERAn jäsenyyttä, niin ilmoita asiasta minulle ma 28.12. mennessä. Tällöin saan tiedon ajoissa rekisteriin, joten liitosta ei turhaan lähetetä jäsenlaskua.

Ja viimeisenä ja tärkeimpänä asiana: ISO KIITOS kaikille teille, jotka olette olleet vuoden mittaan järjestämässä seuran kisoja.

 

Mukavaa joulun odotusta :)

 

Pynde