Moi kaikille,

ikävä kyllä korona jyllää edelleen, mikä vaikuttaa kaikkeen toimintaan. Toukokuun lopulla olisi tarkoitus järjestää virkistyspäivä Tuusulan Metsäpirtillä, kesäkuussa tutustuminen kesäraveihin Riksun raviradalla ja heinä-elokuuksi on suunnitteilla pari kisaviikonloppua (esteitä ja koulua), mutta suunnitelmien toteutuminen on tällä hetkellä hyvin epävarmaa. Toivotaan parasta!

 

Sitten kun kilpailemaan päästään, niin huomoittehan muutoksen rokotussäännöissä!

KSI 2021 sisältää muutoksen, jossa kaikilla kilpailuun osallistuvilla hevosilla/poneilla tulee olla voimassa oleva rokotustodistus. Rokotussääntö koskee myös seuratason kilpailuja sekä valmennuksia. Kilpailulupien osto on siirtynyt Kipaan vuoden alusta alkaen.

 

SRL Etelä-Suomen alue järjestää 10.4. sääntökoulutuksen kenttäratsastajille. Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Teamsilla. https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/saantokoulutus-kenttaratsastajille/

 

Jäsenedut, lähinnä vakuutusturva, ovat herättäneet paljon keskustelua.

Liiton sivuilla www.ratsastus.fi on kaikille tietoa mm. vakuutuksen vaihdon syistä, vakuutusturvan sisällöstä ja laajuudesta myös kilpaurheilun ulkopuolella, ratsastuskoulutoiminnassa, ja tietoa muista jäseneduista. Kannattaa tutustua, niin saatte ehkä paremman kuvan tilanteesta.


Käy Jäsenhuoneessa  (https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/) vastaamassa kyselyyn koskien hevosen kanssa liikkumista ja turvallisuutta. Se vie vain pari minuuttia, ja vastaajien kesken arvomme kaksi muhkeaa tuotepakettia! Kysely on auki 5.4. asti.

 

Jäsenhuoneessa on tarjolla kaikenlaisia etuja, tässä pari esimerkkiä:

MT Hevoset on uusi uutispalvelu netissä hevosista ja niiden hyvinvoinnista sekä ratsastuksesta ja raviurheilusta kiinnostuneille. Hevosihmisten arkea ja huippuhetkiä talleilta seurataan uutisissa päivittäin, minkä lisäksi tilaukseen kuuluu sunnuntaisin nettisivustolla MT.FI ilmestyvä 45-minuuttinen ajankohtaisohjelma. Ohjelmassa vieraillaan talleilla ja haastatellaan erilaisia hevosalan ammattilaisia valmentajista eläinlääkäreihin, ratsastajiin ja lihashuoltajiin.

Kolmen kuukauden mittainen tutustumistarjous maksaa SRL:n jäsenille vain 8,85 euroa eli 50% normaalista. Etu on voimassa 30.4. asti. Edun voit lunastaa Jäsenhuoneesta.

Uusi jäsenetu seurojen jäsenille - Equine iQ® mobiiliapplikaatio jäsenetuhintaan! Equine iQ® -sovelluksessa voit pitää hevosen harjoituspäiväkirjaa ja nähdä harjoitustrendejä, tehdä muistutuksia päivittäisistä tehtävistä, asettaa terveystehtäviä, lisätä terveys- ja hyvinvointitapahtumia sekä pitää kirjaa eläinlääkäreiden ja kengittäjien käynneistä. Voit myös jakaa hevosen tiedot muulle tiimillesi. Lue lisää ominaisuuksista nettisivuiltamme ja Jäsenhuoneesta, josta voit myös lunastaa etusi!

Pynde