Moi kaikille,
hiljaiseloa on vietetty jo pitkään koronan takia, toivottavasti tilanne normalisoituu vähitellen.

JOKERA järjestää viime vuoden tapaan kisat Lahassa, Pornaisissa. Koulukisat (seurakisat) järjestetään la 31.7. ja estekisat (kilpailuharjoitukset) su 1.8. Kutsut löytyvät kipasta.
Muistattehan uudet rokotusssäänöt, myös seurakilpailuissa hevoset tulee olla rokotettuina, kilpailuharjoituksissa rokotuksia ei vaadita.
Toimihenkilöille on perinteiseen tapaan tarvetta, parinkin tunnin apu on todella tervetullutta! Jos pääset auttamaan, niin ilmoittele Lindalle (jokelanratsastajat@gmail.com) tai facen kautta, niin osaamme suunnitella kaikille sopivat hommat. Aikaisempaa kokemusta kilpailuiden järjestämisestä ei tarvitse olla.

Lokauun alussa 2.-3.10. on tarkoitus järjestää perinteinen Tallinna Horse Show -retki, mikäli matkustus- ja kokoontumisrajoitukset sallivat. Ilmoittautua voi vaikka heti!

Muistattehan SRL:n jäsenhuoneen, sinne tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Jäsenhuoneen (https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/) materiaaleista löytyy monipuolisesti tukea ratsastusharrastukseen. Eri tasoisten kunto-ohjelmien lisäksi Jäsenhuoneessa on neljä videoitua mielikuva- ja rentoutumisharjoitusta, jotka on tehty yhteistyössä psyykkisen valmentajan Sanna Sassin kanssa. Harjoitukset ovat monikäyttöisiä ja sopivat niin harrastajille kuin kilpailijoillekin.

Helteistä heinäkuuta!

Pynde