RETKI TALLINNAAN:

TALLINNA HORSE SHOW

 

JOKERA järjestää retken Tallinna Horse Show:un la-su 2.-3.10.2021. Retki on tarkoitettu täysi-ikäisille, juniorit huoltajan kanssa. Retki järjestetään koronarajoitusten salliessa. Mikäli matkustajilta vaaditaan todistusta rokotuksista tai negatiivista testitulosta, jokainen osallistuja on velvollinen itse huolehtimaan niistä.

 

Retken hinta, JOKERAn ja LAHARA:n jäsenille 155€, muille 165€, sisältää matkat Helsinki – Tallinna (hotelli) – Helsinki, sekä Tallinna Horse Show-liput KOKO PÄIVÄKSI lauantaille ja sunnuntaille.

 

Menomatkalle on mahdollista tilata laivalta myöhäinen buffetaamiainen ennakkoon, hinta 18€. Muista kertoa ilmoittautuessasi, mikäli haluat aamiaiselle. Aamiaiskattaus on ollut yleensä loppuunmyyty, nyt meillä on paikat ennakkoon varattuna, joten kaikki halukkaat pääsevät aamiaiselle.           

 

Menomatka:           lauantai: 2.10. Helsinki-Tallinna

                              klo: 10:30 - 12:30, Tallink Megastar Länsiterminaali 2:sta

                             

Majoitus:               2.-3.10. Tallink Express Hotel /Tallinna 2hh aamiaisella       

 

Paluumatka:           sunnuntai: 3.10. Tallinna-Helsinki

                              klo: 22:30 - 00:30, Tallink Star Tallinnan D-terminaalista

 

On myös mahdollista ottaa lippu vain lauantaiksi Horse Show:un ja palata sunnuntaina klo 16:30 lähtevällä laivalla (Helsingissä klo 18:30). Reissun hinta tällöin 135€. Ilmoittautuessasi kerro selkeästi, jos valitset tämän vaihtoehdon.

 

Lisätietoja               ”Pynde” Nicola Pitkänen

                              sähköposti: nicola@elisanet.fi

             (puh. 040-7445666 )                                                                               

 

Rajoitetusti paikkoja (13 x 2hh), SITOVA ilmoittautuminen ke 25.8. mennessä. Ilmoittaudu mielellään sähköpostilla Pyndelle: nimi, puh.no, synt.aika ja säpo-osoite.  Jos olet Tallink-Siljan Club one -jäsen, ilmoita myös jäsennumerosi. MATKA PITÄÄ MAKSAA VIIM. PE 27.8. TILILLE NORDEA FI56 1029 5000 2985 82, maksun saaja N. Pitkänen.

Tapahtumasta on tullut vuosi vuodelta suositumpi, joten hotellit ovat loppuunmyytyjä /tosi täysiä, siis nopeat syövät hitaat.

Kisajärjestäjän kotisivut www.tallinnhorseshow.ee.