Moi kaikille,

ja mukavaa alkanutta vuotta. Valitettavasti korona jyllää edelleen, mikä vaikuttaa kaikkeen toimintaan. JOKERAn kilpailut järjestetään tänäkin vuonna Pornaisissa yhteistyössä Lahan Ratsastajajien ja Master Dressage Oy:n kanssa. Kilpailukalenteri julkaistaan lähiaikoina. Toivottavasti tapaamme kilpailuissa sekä muissa tapahtumissa, joita pyrimme järjestämään kuten tähänkin asti!

Srl:n jäsenhuone on avattu, jäsenhuoneen osoite on oma.ratsastus.fi ja kirjautuminen on jo nyt mahdollista. Lisätietoa jäsenhuoneen käytöstä jäsenelle löytyy täältä: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/

Seuran jäsenille on tarjolla tietoa seuran toiminnasta eri kanavissa: Jokelan ratsastajien facebook-ryhmä, jossa välitetään tietoa ajankohtaisista asioista ja jäsenet voivat jättää myös omia viestejä. Ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/109809225698148/

Jos haluaa seuran jäsentiedotteita sähköpostilla, niin laita minulle (nicola@elisanet.fi) säpo: Minulle saa lähettää JOKERAn jäsentiedotteita ja nimesi.

Kuluvan vuoden 2020 jäsenkortti kannattaa säästää!
Koska muovikortit jäävät nyt historiaan, jäsenet pystyvät hyödyntämään bensaetua tänä vuonna tulleella kortilla vielä ensi vuonnakin. Mikäli kortti on kadonnut tai sitä ei ole koskaan tullut (esim. hävinnyt postissa), he pystyvät tilaamaan erillisen bensakortin myös suoraan huoltamoketjulta (St. 1 / Shell).

Vakuutusyhtiömme vaihtuu LähiTapiolasta Pohjola Vakuutus Oy:ksi
Muutoksen myötä myös seurajäsenen jäsenmaksuun sisältyvä vakuutusturva ja muidenkin ryhmien vakuutukset muuttuvat. Lisätietoja https://www.ratsastus.fi/jasenelle/urheiluvakuutus/

Lisätietoa kilpailuluvista, nykyään ne ostetaan lisenssikaupan sijasta kipasta: https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/ratsastajien-kilpailuluvat-hevosten-vuosimaksut-fei-rekisteroinnit-2021/

  •  Kilpailuluvan voit ostaa osoitteesta https://kipa2.ratsastus.fi/
    (Huom! Osto siirtynyt lisenssikaupasta Kipaan!).
  •  Jos kilpailuluvan teko ei onnistu, varmista seurasi jäsensihteeriltä (nicola@elisanet.fi), että henkilötunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi löytyvät jäsenrekisteristä.

Jäsenten on mahdollista ottaa jäsenetuvakuutusta laajempi vakuutusturva lisämaksusta (nk. lisävakuutus). Lisävakuutuksen voi maksaa ainoastaan lisenssikaupassa. Osto edellyttää, että henkilötunnus on tallennettu jäsenrekisteriin. Lisävakuutusta ei voi maksaa jäsenmaksulaskulla.

Vuonna 2020 lisävakuutuksen lunastaneiden lisävakuutusturva on voimassa tammikuun 2021 loppuun asti edellyttäen, että jäsenmaksu vuodelle 2021 on maksettu eräpäivään mennessä.

Pynde