Moi kaikille,

ja mukavaa alkanutta vuotta. Valitettavasti korona vaikuttaa edelleen kaikkeen toimintaan. JOKERAn kilpailut järjestetään tänäkin vuonna Pornaisissa yhteistyössä Lahan Ratsastajajien ja Master Dressage Oy:n kanssa. Tarkoitus on järjestää maalis-huhtikuussa rata-/kilpailuharjoitukset koulu- ja esteratsastuksessa. Toivottavasti tapaamme kilpailuissa sekä muissa tapahtumissa, joita pyrimme järjestämään kuten tähänkin asti!

Srl:n jäsenhuoneen osoite on oma.ratsastus.fi. Lisätietoa jäsenhuoneen käytöstä jäsenelle löytyy täältä: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/

Seuran jäsenille on tarjolla tietoa seuran toiminnasta eri kanavissa: Jokelan ratsastajien facebook-ryhmä, jossa välitetään tietoa ajankohtaisista asioista ja jäsenet voivat jättää myös omia viestejä. Ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/jokelanratsastajat/

Jos haluaa seuran jäsentiedotteita sähköpostilla, niin laita minulle ([email protected]) säpo: Minulle saa lähettää JOKERAn jäsentiedotteita ja nimesi.

Kilpailuluvan voit ostaa osoitteesta https://kipa2.ratsastus.fi/
(Huom! Osto siirtynyt lisenssikaupasta Kipaan!).

Jos kilpailuluvan teko ei onnistu, varmista seurasi jäsensihteeriltä ([email protected]), että henkilötunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi löytyvät jäsenrekisteristä.

Pynde