Rataharjoituskutsu 21.7.

Tervetuloa Jokelan Ratsastajat ry:n järjestämiin kouluratsastuksen rataharjoituksiin sunnuntaina 21.7. klo 10 Stall Hamburgiin Hyvinkään Palopurolle (Hamburgintie 72)

Rataharjoituksessa ratsastetaan vapaavalintainen lyhyen radan (rata B 20 x 40 m) ohjelma
 

Suorituksesta saa sanallisen ja kirjallisen palautteen

Ratsukolla on 15 min aikaa radan ratsastukseen ja palautteen kuulemiseen.

Ohjelmasta on mahdollista ratsastaa yksittäisiä osia uudelleen.

Tuomarina toimii Pauli Riekkinen 

Erityismääräykset:

1. Soveltuvin osin noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä.

2. Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 18.7. sähköpostilla [email protected]

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, hevosesi nimi ja edustamasi seura sekä minkä ohjelman ratsastat. Ilmoita mikäli tulet samalla kyydillä jonkun toisen kanssa, niin saatte lähekkäiset lähtöajat.  HARJOITUKSEEN OTETAAN MAX 30 ENSIMMÄISEKSI ILMOITTAUTUNUTTA!

3. Osallistumismaksut: JOKERAn jäseniltä ja Stall Hamburgin asiakkailta ilmoittautumismaksu + lähtömaksu 10€ + 10€ /luokka, muilta 10€ + 20€ /luokka. Ilmoittautumismaksu (10€/luokka) pitää maksaa vaikkei starttaisikaan.

4. Maksut maksetaan käteisellä, kortilla tai mobilepaylla kilpailukansliaan, joka on avoinna n. klo 9.30 lähtien. Varaa mielellään tasaraha. Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään perjantaina 19.7. Kanslian yhteydessä toimii buffetti.

5. Harjoitukset ovat avoimet kaikille. Osallistuminen on omalla vastuulla. Asu on vapaa, turvakypärä pakollinen. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

6. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

7. Rataharjoitus järjestetään maneesissa (koko n. 22 x 40 m), verryttely ulkokentällä

(koko n. 30 x 60 m). Osoite on Hamburgintie 72, Palopuro (Hyvinkään ja Jokelan välissä). Navigaattori ohjaa Jokelantieltä kapeasta alikulkutunnelista, josta mahtuu trailerilla, muttei kuorma-autolla. Paikalle pääsee myös ”takakautta” peltotietä pitkin, kysy tarvittaessa ajo-ohjeita.

8. Tiedustelut [email protected]  

9. Aikataulu ja lähtölista julkaistaan Facebookissa sekä Jokeran blogissa https://jokera.vuodatus.net/ viimeistään lauantaina 20.7. Osallistujille lähetetään myös tiedote sähköpostilla.

 

TERVETULOA!